TOIMINTATAPAMME TAKAA KORKEAN LAADUN

Standardisoitu ja joustava toimintamallimme takaa korkean laadun kaikissa toiminnoissamme. Toimivien ratkaisujen takeena ovat asiantuntevan ja kokeneen henkilöstön lisäksi ajanmukaiset tuotantotilat ja -laitteet sekä parhaat mahdolliset raaka-aineet ja komponentit.

OLEMME PROJEKTINHALLINNAN KOKENUT ASIANTUNTIJA

Voit jättää huoleksemme koko projektin luovasta ideoinnista toteutukseen asti. Tarvittaessa luomme brändiisi sopivia uusia visuaalisia toteutuksia ja tuoteperheitä. Toteutamme projektisi hallitusti myös valmiiden ideoiden ja suunnitelmiesi pohjalta. Tarvittaessa saat käyttöösi asiantuntemuksemme missä tahansa projektin vaiheessa. Olemme tukenasi koko projektin ajan ja sen jälkeen. Dokumentoimme projektin kaikki vaiheet, jolloin dataa voidaan joustavasti hyödyntää myöhemminkin. Kehitämme jatkuvasti toimintaamme, jolloin varmistamme saumattoman yhteistyön myös muuttuvissa olosuhteissa.

SUUNNITTELEMME PARHAALLA TEKNOLOGIALLA

Kokonaisvaltainen, viimeisimmällä teknologialla varustettu suunnittelupalvelumme mahdollistaa jokaisen ideasi toteuttamisen. Suunnittelumme huomioi tuotteen ja palvelun toimivuuden koko elinkaaren ajan. Kulmakiviämme ovat laatu, asennettavuus, huollettavuus ja päivitettävyys. Suunnittelumme perustuu tarkkoihin lujuuslaskelmiin ja rakennekuviin. Lopputulos on helposti hahmotettavissa visuaalisen toteutuksen, 2D-, 3D-suunnittelumme ja prototyyppien ja mallien ansiosta.

TUOTANTOMME ON TEHOKAS JA JOUSTAVA

Jatkuva tuotekehityksemme takaa markkinoiden nykyaikaisimmat tuotteet ja komponentit. Olemme kehittäneet tuotantomme toiminnot modulaarisiksi, tehokkaiksi ja joustaviksi. Olemme panostaneet tuotannossamme moderneihin menetelmiin, koneisiin ja laitteisiin. Olemme motivoituneita, yhteen hiileen puhaltavia ammattilaisia, joille kaikille on tärkeintä huikea lopputulos ja tyytyväinen asiakas.

ASENNUKSELLAMME ONNISTUNUT LOPPUTULOS

Kokonaisvaltainen asennuspalvelumme on mukana jo projektin suunnitteluvaiheesta lähtien, jolloin varmistetaan onnistunut lopputulos. Palvelumme kattaa myös kaikki tarvittavat nostolaitteet ja välineet.

HUOLTOMME JA YLLÄPITOMME MAHDOLLISTAA PITKÄIKÄISET TUOTTEET

Oma huoltokeskuksemme varmistaa tuotteesi toimivuuden nyt ja tulevaisuudessa. Vastaamme myös varaosien saatavuudesta. Järjestelmämme ovat helposti integroitavissa muihin järjestelmiin. Dokumentointi, rekisterit ja ohjeet ovat joustavasti käytettävissäsi.

VASTUULLISUUS ON OSA ARKEAMME

Huolehdimme turvallisuudesta kaikissa eri vaiheissa. Olemme aktiivisesti mukana työturvallisuuden kehittämisessä. Kiinnitämme erityistä huomiota myös ympäristötekijöihin. Kierrätämme kaikki materiaalit ja käytämme uusiomateriaaleja aina, kun se on mahdollista. Pyrimme edistämään kiertotaloutta, jotta jätettä syntyy mahdollisimman vähän.

TARJOAMME LUOVIA TUOTERATKAISUJA

Jatkuva tuotekehityksemme ja modulaariset ratkaisumme mahdollistavat suurienkin ja täysin uniikkien ideoiden toteuttamisen. Luomme jatkuvasti uusia ratkaisuja asiakkaiden tarpeisiin. Perinteisten valaistujen tai valaisemattomien tuoteratkaisujen lisäksi toimitamme kattavasti esimerkiksi julkisivuverhouksia, liiketilojen sisustus- ja miljööelementtejä, pyloneita sekä mainostorneja. Hallitsemme myös digitaaliset ratkaisut ja kattavat aluevalaistukset. Tuotteissamme käytetään aina sopivinta, parasta mahdollista materiaalia. Siksi pystymmekin lupaamaan ratkaisullesi kirkkaasti parhaan elinkaaren. Tutustu tuoteperheeseemme tarkemmin tästä.

HUOLTOASEMAMILJÖÖT

Rakennamme näyttävät huoltoasemaratkaisut alusta loppuun. Palvelumme kattaa koko paketin: hintanäyttöpylonit, mainostornit, julkisivuverhoukset, autopesumainokset, opasteet, aluevalaistukset, alavalot, ulkomainokset, sisämainokset, mittarikatoksen valomainosrakenteet, erilaiset tarrat ja teippaukset sekä digitaaliset ratkaisut.

MAINOSTORNIT JA OPASTEET

Tuoteperheeseemme kuuluvat monenlaisiin tarkoituksiin sopivat korkeat mainostornit ja pylonit, kolmiotornit sekä erilaiset opastetauluratkaisut.

VALOMAINOKSET

Valmistamme vankalla ammattitaidolla myös perinteiset valomainoskotelot, irtokirjainmainokset ja kisällinkotelot.

ALUE- JA JULKISIVUVALAISTUS

Suunnittelemme ja toteutamme isojen alueiden valaistuksia, julkisivuvalaistuksia tai ilmapiirin ja vaikutelman tehostamiseen tarkoitettuja tunnelma- ja efektivalaistuksia. Palveluumme kuuluvat myös sisätilojen valaistus sekä alaspäin valaisevat alavaloratkaisut.

JULKISIVUVERHOUS

Julkisivuverhouksella luodaan tärkeä ensivaikutelma. Tarjoamme julkisivun verhousratkaisuja räätälöitynä tarpeesi mukaan. Valikoimaamme kuuluu valmiiden tuotekokonaisuuksien lisäksi mittatilaustöinä tehdyt ratkaisut, joilla varmistetaan onnistunut lopputulos kaikissa asiakaskohteissa.

DIGITAALISET PINNAT

Tuoteperheeseemme kuuluvat korkealaatuiset ja energiatehokkaat Led Screenit, mainosnäytöt sekä hinta- ja kello/lämpötilanäytöt eri käyttökohteisiin ja -tarkoituksiin. Suunnittelemme ja toteutamme erilaisia digitaalisia pintoja sekä sisätiloihin että ulkokäyttöön.