Suomi    England

Yritys

Neontekniikka Oy on Tampereelta käsin toimiva täyden palvelun valomainostehdas. Yritys työllistää noin 30 rautaista valomainonnan ammattilaista. Yritys toimii nykyaikaisissa ja käytännöllisissä tiloissa, jotka on suunniteltu varta vasten valomainostuotantoa silmällä pitäen. Neontekniikka Oy on viime vuosien aikana investoinut voimakkaasti tuotannon koneisiin ja laitteisiin. Investointien seurauksena tuotantokapasiteetti on kasvanut tuntuvasti ja riittää nykyisellään myös todella mittaviin hankkeisiin. Uudet ajanmukaiset tuotantotilat, jatkuva tuotekehitys ja panostaminen henkilökunnan ammattitaitoon luovat pohjan laadukkaille tuotteille ja tehokkaalle toiminnalle.

Neontekniikka Oy:n tuotantokoneiston selkärangan muodostavat CNC-ohjattu särmäyspuristin, CNC-ohjattu levymankeli, huippunykyaikainen levytyökeskus, alumiinisaha, teippileikkuri ohjausjärjestelmineen, pulverimaalauslinja sekä vesileikkaamo. Viimeksi mainittua käytetään tuotannossa levymateriaalien aukotustöiden lisäksi tasoleikkurina valomainosten etupintatöissä. Uusia mahdollisuuksia alumiinilevyjen taivutusten ja kaarevien muotojen valmistukseen antavat myös levynkulmauskone ja levymankeli.

Neontekniikka Oy:n oman työn osuus valomainoksen valmistamisessa on suuri muun muassa hyvän konekannan ja monipuolisen osaamisen ansiosta. Vähäinen alihankintatyön osuus antaa mahdollisuuden reagoida toimeksiantoihin poikkeuksellisen nopeasti silloin, kun tilanne ja asiakas sitä edellyttävät. Valomainostornien ja muiden vaativien teräsrakenteiden valmistaminen on ulkoistettu ja tällaisissa toimeksiannoissa teräsrakennepuolesta vastaa pitkäaikainen yhteistyökumppani Teräselementti Oy.

Neontekniikka Oy käyttää valomainosten valmistamisessa vain parhaita raaka-aineita ja komponentteja. Viimeistellyn lopputuloksen varmistaa oma pulverimaalauslinja, joka on varustettu ympäristöystävällisellä esikäsittelylinjastolla. Teknisten ratkaisujen ja materiaalivalintojen takana on aina kulloisenkin valomainoksen käyttöympäristö.


 

 

 SEO  Julkaisujärjestelmä SiteSystem Netello Systems Oy